De ceva timp, umblă vorba prin târg că se va lansa POR-4.3 SRIJINIREA DEZVOLTĂRII MICROÎNTREPRINDERILOR (câte au mai rămas, și câte vor mai fi eligibile). Foarte bine! Anul trecut, termenul de depunere a fost luna iunie și la mai bine de un an s-au semnat contractele de finanțare – o fi bine, o fi rău…? Povestea este aceasta: http://onofreiciuc.blogspot.com/2007/12/o-fi-bine-o-fi-rau.html

Pe newsletter-ul ADR CENTRU „se zice că” DMI-ul 4.3 se va lansa în luna august (s-a mai zvonit). Ceea ce este foarte interesant este că „Se preconizează o relansare a domeniului 4.3 în luna august 2009, urmând ca şi acest domeniu să fie cu depunere continuă până la epuizarea fondurilor. Suma rămasă disponibilă la nivelul Regiunii este de 15,21 milioane euro.” – o fi bine, o fi rău…?

O fi bine pentru proiectele care au punctaje mici conform grilei de evaluare și care în acest fel vor putea obține finanțarea.

O fi rău pentru firmele care nu îndeplinesc condițiile de eligibilitate și care sperau ca la anul sau la o altă sesiune pentru depunerea proiectelelor să poată beneficia de finanțarea UE.

P.S.Cel mai sec banc pe care l-am auzit în viața mea:

Un cal păștea liniștit pe o pajiște. La un moment dat, fără să-și dea seama, înghite o muscă aflată pe un fir de iarbă. Musca, din gura calului începe să strige: „Calule, nesimțitule, m-ai înghițit, dă-mi drumul!!”

Dar degeaba…. calul plecase.


0 comentarii la “POR DMI 4.3-MICROINTREPRINDERI”
Comentariul tau