Onor ministrul mediului, numit vremelnic, s-a mai sucit odată. Pentru că blog-ul reprezintă o manifestare pur subiectivă a părerilor personale și pentru că sunt direct interesat de programul CASA VERDE trebuie să recunosc că sunt prea nervos acum ca să scriu ceva fără să mă leg de IQ-ul, _________ (completați pe linia punctată!) ministrului. O să revin mâine cu detalii.

Scuze.

P.S. Deocamdată iată 2 link-uri care m-au bulversat total, în ideea că ba sunt bani pentru persoane fizice (eu), ba sunt eligibile numai autoritățile (ART. 2 Beneficiarii Programului sunt unităţile administrativ-teritoriale şi autorităţi centrale, care pot depune proiecte de finanţare a sistemelor de încălzire destinate imobilelor din patrimoniu sau aflate în administrarea acestora, inclusiv pentru unităţile sanitare, instituţiile de învăţământ, aşezămintele sociale, culturale şi pentru asociaţiile de proprietari cu personalitate juridică.):

– http://www.financiarul.com/articol_24877/programul-casa-verde-va-incepe-in-doua-saptamani.html

– http://www.mmediu.ro/ghiduri/ghid_finantare_energie_regenerabila.rar


1 comentariu la “Hai sa ne sucim sambata seara, la o carciumioara la sosea…..”
  1. Mihaila Raul a spus:

    Asa e cand oameni cu creier mic (care are mult loc liber in cutia craniana) ii pun pe functii pe altii cu creierul si mai mic decat al lor, ca nu cumva sa fie cineva mai destept ca ei in subordine. Politica e un jeg patentat.
    Cu stima

Comentariul tau